Billedet på sidehoved
 • Allindelille Friskole

Din skole - dit valg!

image
 • ikon
  Joachim Gehrmann Grubbe den 20-03-2018
  Tilmelding til generalforsamling 2018

  BESTYRELSEN INVITERER TIL GENERALFORSAMLING PÅ ALLINDELILLE FRISKOLE

   
  I inviteres hermed til den årlige generalforsamling. Det er denne dag, hvor I som forældre omkring skolen kan høre om årets gang og indsatser for fremtiden. 
   
  Det er derfor dagen, hvor I aktivt vælger, hvem der skal repræsentere og tegne skolen, og derfor er det glæder vi os rigtig meget til at se jer alle.
  Så sæt X allerede nu ved torsdag d. 12. april kl. 18:30 - 20:30.
   
  Vi tilbyder igen i år fællesspisning for de interesserede i gymnastiksalen. Så det er en kærkommen lejlighed til at tage familien med, hvis man har lyst til at spise sammen og samtidig ikke har mulighed for at få passet poderne. Det klarer vi også med en særlig udvalgt film for børnene (eller leg i gården). Til dette har vi hyret et par kendte ansigter fra SFO'en, som ser efter børnene under selve generalforsamlingen.
   
  Menuen er kylling i karry m. tilhørende salat og flutes. Der vil ligeledes være mulighed for at købe øl, sodavand og juicebrikker til maden og under selve generalforsamlingen. Friskolen serverer kaffe/the til alle under generalforsamlingen.
   
  VI GLÆDER OS SÅ MEGET TIL AT SE JER ALLE TIL EN HYGGELIG AFTEN :-)
   
   
   
  På vegne af bestyrelsen
   
  Suzette Hansen

VELKOMMEN TIL ALLINDELILLE FRISKOLE

Meningen med denne hjemmeside, som du netop har fattet interesse for, er at give dig et hurtigt overblik over, hvad vores friskole er.

Det kan være svært at vælge den rigtige skole til sit barn. Der er mange gode lærere, skoler og institutioner overalt - men i virkeligheden er det ikke flotte omgivelser, brochurer, hjemmesider eller bestemte holdninger, du skal samarbejde med:

Det er mennesker.

Mennesker i et bestemt miljø, mennesker, der har det godt indbyrdes og ikke mindst godt med dit barn.

Ved at browse rundt på hjemmesiden og læse lidt vil du få et indtryk af de tanker, der ligger til grund for hele Allindelille Friskoles virke - tanker vi gerne vil uddybe ved en personlig kontakt.

Besøgstæller

184286