• Allindelille Friskole

Joachim Grubbe den 18-03-2019
    GENERALFORSAMLING PÅ ALLINDELILLE FRISKOLE

Kære forældre!

Så nærmer dagen sig for generalforsamlingen. Sæt derfor allerede X nu ved onsdag d. 24. april 2019. Ligesom de andre år vil der være fællesspisning for børn og voksne før selve generalforsamlingen. Der kommer tilmelding til spisning samt dagsorden senere.

Husk:
    Der er valg til bestyrelsen, så hvis du ønsker at stille op, så send et lille skriv til mig - enten her på intra eller på mail (se nedenfor): Fx hvad er dine mærkesager, eller hvem er du far/mor til, eller hvorfor vil du gerne i bestyrelsen, hvad er vigtigt at vide om dig. Så sætter vi det på intra, så alle kan tage stilling til, hvem de vil stemme på til generalforsamlingen.

Mvh,
    Suzette Hansen
    formand

VELKOMMEN TIL ALLINDELILLE FRISKOLE

Meningen med denne hjemmeside, som du netop har fattet interesse for, er at give dig et hurtigt overblik over, hvad vores friskole er.

Det kan være svært at vælge den rigtige skole til sit barn. Der er mange gode lærere, skoler og institutioner overalt - men i virkeligheden er det ikke flotte omgivelser, brochurer, hjemmesider eller bestemte holdninger, du skal samarbejde med:

Det er mennesker.

Mennesker i et bestemt miljø, mennesker, der har det godt indbyrdes og ikke mindst godt med dit barn.

Ved at browse rundt på hjemmesiden og læse lidt vil du få et indtryk af de tanker, der ligger til grund for hele Allindelille Friskoles virke - tanker vi gerne vil uddybe ved en personlig kontakt.