• Allindelille Friskole

Joachim Gehrmann Grubbe den 30-10-2017
    SSP-forældreaften

KÆRE ELEVER & FORÆLDRE I LAMBDA
    Kom og vær med til en spændende aften sammen med Stig fra SSP Ringsted.
    TIRSDAG D. 21. NOVEMBER KL. 19-21

Stig vil desuden være i klassen samme dag ml. 8.30-12.00, hvor han laver et oplæg for elever og klasselærer.
    SSP samarbejdet skal være med til at sikre, at børn og unge får en god opvækst i Ringsted Kommune.
    SSP samarbejdet skal skabe og anvende, samt vedligeholde et samordnet forebyggelssystem, der forebygger kriminel adfærd eller misbrug af rusgifte.
    SSP samarbejdet skal være forebyggelsessystemet, der opfanger faresignaler og videregiver dem.
    Endvidere skal det sikres, at der gøres en speciel indsats, der kan forhindre individer og grupper med en uhensigtsmæssig kriminel adfærd i at udvikle sig.

Vel mødt forældrerådet i Lambda

VELKOMMEN TIL ALLINDELILLE FRISKOLE

Meningen med denne hjemmeside, som du netop har fattet interesse for, er at give dig et hurtigt overblik over, hvad vores friskole er.

Det kan være svært at vælge den rigtige skole til sit barn. Der er mange gode lærere, skoler og institutioner overalt - men i virkeligheden er det ikke flotte omgivelser, brochurer, hjemmesider eller bestemte holdninger, du skal samarbejde med:

Det er mennesker.

Mennesker i et bestemt miljø, mennesker, der har det godt indbyrdes og ikke mindst godt med dit barn.

Ved at browse rundt på hjemmesiden og læse lidt vil du få et indtryk af de tanker, der ligger til grund for hele Allindelille Friskoles virke - tanker vi gerne vil uddybe ved en personlig kontakt.