• Allindelille Friskole

Din skole - dit valg!

Joachim Grubbe den 06-03-2017
    I KOMMENDE SKOLEÅR MANGLER VI DIG TIL VORES INDSKOLING

Vi har brug for en person, der er engageret, ambitiøs og klar til at løfte i flok sammen med de øvrige kolleger.

Du skal være med til at tegne vores indskoling og sætte en ambitiøs og visionær standard.
    • Brænder du for friskoleånden?
    • Er du stabil og kan arbejde både selvstændigt og i flok?
    • Finder du det spændende at sætte dit præg på indskolingen og dens udvikling?

ER DU MÅSKE VORES KOMMENDE LÆRER?
    Se hele opslaget herunder

VELKOMMEN TIL ALLINDELILLE FRISKOLE

Meningen med denne hjemmeside, som du netop har fattet interesse for, er at give dig et hurtigt overblik over, hvad vores friskole er.

Det kan være svært at vælge den rigtige skole til sit barn. Der er mange gode lærere, skoler og institutioner overalt - men i virkeligheden er det ikke flotte omgivelser, brochurer, hjemmesider eller bestemte holdninger, du skal samarbejde med:

Det er mennesker.

Mennesker i et bestemt miljø, mennesker, der har det godt indbyrdes og ikke mindst godt med dit barn.

Ved at browse rundt på hjemmesiden og læse lidt vil du få et indtryk af de tanker, der ligger til grund for hele Allindelille Friskoles virke - tanker vi gerne vil uddybe ved en personlig kontakt.